Despre noi

Yoko Company s-a “nascut” in anul 2008 luand fiinta din pasiune pentru acest domeniu.
Inca de la infiintare, am mizat pe cel mai bun raport calitate-pret pentru a putea satisfice nevoile consumatorilor din fiecare clasa economica.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai atractive preturi de pe piata de profil din Romania, cu personal specializat, oferindu-va solutii eficiente cu ter mene de executie rezonabile.

Preturile competitive practicate si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii si clientii nostrii din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostrii ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

Realizarea lucrarilor de o calitate superioara, respectarea termenelor de executie cat si confidentialitatea fac parte din politica de functionare a firmei noastre si se respecta intocmai. Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii profesionale de profil, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate in servicii si produse de profil, de calitate si etica profesionala.

Yoko Company ofera servicii de montaj, reparatii si intretinere termopane in Bucuresti si Ilfov.
Experienta noastra de foarte multi ani in domeniu, si indeplinirea cu excelenta a peste 25.000 de comenzi, ne confera avantajul de a cunoaste ce isi doreste cu adevarat clientul cand apeleaza la serviciile noastre.
Seriozitatea, profesionalismul, si calitatea serviciilor prestate, sunt punctele noastre forte.
Avand aceste avantaje de partea noastra, am reusit sa obtinem pozitia fruntasa in Bucuresti-Ilfov pe acest segment de piata.

Echipa noastra este specializata in:
– montaj geamuri termopan
– intretinere tamplarie PVC
– intretinere feronerie
– reglaj geamuri termopan
– reparatii termopane
– intretinere garnituri termopane
– reglaje usi
Rezultatele muncii pe care o depunem, se reflecta in interesul clientilor fideli de a apela la noi.