Despre noi

Oferta noastra de mobila la comanda pentru locuinte se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila, casa de vacanta sau birouri si se refera la toate genurile de incaperi: mobila la comanda hol, mobila la comanda bucatarie, mobila la comanda birouri, mobila la comanda sufragerii, mobila la comanda dormitoare, mobila la comanda camere de tineret, mobila la comanda livinguri, mobila la comanda bai, mobila la comanda terase interioare.

Elemente de mobilier precum: cuiere la comanda , dressinguri la comanda , dulapuri la comanda, comode simple sau tv la comanda, suporturi la comanda, stative la comanda, paturi la comanda, patuturi copii la comanda, etc.

Mobila la comanda inseamna nu numai un raport calitate / pret optim, cat si posibilitatea transformarii viselor si dorintelor in realitate, astfel incat mobila dumneavoastra sa fie exact asa cum o doriti la un pretul accesibil.

Oferta de modele de mobila prezentata, este un punct de inceput si sprijin, in alegerea formei mobilierului dorit. Avand stabilit acest parametru extrem de important, restul detaliilor ( culoarea, textura, dimensiunea) vor intregi cu usurinta produsul final. Pentru toate genurile de preferinte exista modele de mobilier la comanda care se pot adapta cu usurinta.

Cu o experienta bogata in domeniu firma noastra executa mobila la comanda atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Datorita echipei noastre am reusit, de-a lungul timpului sa satisfacem pana si pe cei mai pretentiosi clienti, datorita produselor noastre ce intrunesc atat toate normele estetice ce trebuie sa le intruneasca o mobila la comanda cat si toate normele de utilitate si confort.

Inca de la inceputurile activitatii noastre in domeniul productiei de mobilier, am acordat o atentie sporita satisfacerii exigentelor clientilor nostri. Din dorinta de a fi la inaltimea asteptarilor, din partea acestora, am actionat astfel incat sa putem oferi produse de o calitate foarte buna, la un pret acceptabil pentru orice buzunar.

In prezent consideram ca datorita investitiilor facute putem sa oferim cele mai bune produse existente pe piata din Bucuresti si zonele limitrofe, in ceea ce priveste productia de mobilier la comanda si serie, in cel mai bun raport calitate-pret.

In acelasi timp datorita liniei tehnologice moderne, putem realiza cantitati mari de produse de serie, intr-un timp scurt, la o calitate foarte buna. Mentionam faptul ca finisajul mobilierului este realizat numai cu cant ABS subtire (pt mobilierul de serie) si gros sau subtire (pt mobilierul la comanda). Inca din anul 2008 nu mai folosim cantul adezivat („de hartie”).

Echipa Yoko va multumeste pentru alegerea facuta!